info@phanet.nl Ondersteuning

Laatste nieuws

Maandabonnement King

Geplaatst op 2017-10-06

Maandabonnement

Zoals U eerder heeftt kunnen lezen is King overgestapt naar een maandabonnement: een beperkt aantal King-versies met meer functies en meer flexibiliteit.

Het overstappen naar een grotere versie of meer gebruikers is heel makkelijk. Krijgt U als klant er een extra medewerker bij of voor een paar maanden een stagiair? Dan neemt U een extra gebruiker voor die betreffende periode. Lekker flexibel! Dit geldt alleen voor de King-software en niet voor King gerelateerde producten.

Wanneer U als klant overstapt naar het maandabonnement wordt het reeds betaalde SAB voor de nog lopende periode verrekend met de maandtermijnen. Betreft het een downgrade dan wordt het SAB verrekend met de versie waar je klant heen gaat.

Sommige gebruikers dachten dat het maandabonnement een verandering naar online gebruik met zich meebrengt. Dit is niet het geval. Bij een overstap op het maandabonnement, blijft U gewoon gebruik maken van King zoals U dat gewend bent. Dus als King op een server of op een standalone pc werkt, kan dat onveranderd doorgaan.

Kortom, het vertrouwde King met extra functies, extra functionaliteiten en een vast bedrag per maand. Wilt U hier meer over weten? Dan horen wij dit graag.